GÉPJÁRMŰ DIAGNOSZTIKA
Tel/Fax: (36)+30-670-1042
 


“AUTÓDIAGNOSZTIKA”

click az autódiagnosztika feliratra

Volkswagen Audi Seat Skoda Citroen Peugeot Renault Opel

Fiat Ford


Cégünk vállalja a fenti gépjármûvek garancia utáni idõszakban bekövetkezett meghibásodásainak, gyári technológia alapján, eredeti gyári alkatrészekkel történõ javítását. Valamint gépkocsijának idõszakos szervizét is a gyári technológia alapján végezik jól képzett szakembereink. Csak eredeti alkatrészeket használunk, ezért biztosított, hogy a két idõszakos átvizsgálás közti idõszakban az Ön gépkocsija valószínûleg meghibásodás nélkül szolgálja az Ön kényelmét és biztonságát. Ezek mellett egyéni kérésre vállaljuk utángyártott alkatrészek rövid határidõvel való beszerzését illetve beszerelését a gyártó állttal vállalt garanciális feltételek mellet.
Ehhez rendelkezésünkre állnak mind a technikai háttér információk, mind a gyári célszerszámok. Rendelkezünk a fenti gyártók által kiadott teljes mûszerparkkal, melyek segítik a gépkocsik diagnosztikai vizsgálatát, a hibák gyors és szakszerû felismerését és kijavítását.
Vállaljuk továbbá elektromos rendszerek hibakeresését, diagnosztikáját, valamint gyors és szakszerû javítását, ami nem mindig az alkatrész cseréjével valósul meg.


                                                                       

                       


Készítette: HIDRO-BUILD Kft. Szoftver: SurfaceLight
Tárhely - Domain - VPS - Szerver hosting